Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A14n29n76a 64R97a21d45o87v57á

29. 10. 2015 20:11

Milá paní, co kdybyste se zamyslela především nad tím co vyrostlo a vyroste z dětí, které jsou vychovávány dle islámu (a zjistěte si o čem islám je, třeba postoj k ženám, od holčiček...., ačkoliv záleží zda si chcete namlouvat, že do Evropy proudí mraky nějakých "umírněnějších"- na které stačí "být hodný" a budeme kámoši - a ignorovat co vzešlo z "také kdysi dětí" které už jako druhá generace vyrůstaly v zemích, považovaných některými za vyspělejší než Česko, konkrétněji třeba Francie a Anglie.)

Jsem máma a přijde mi odporný islám samotný, to že děti používají jako štíty.... Je mi jich líto, uvědomuji si, že nemohou za to do čeho ani komu se narodili, ale není-li možné "převychovat jim rodiče", aby je měli jako to nejcennější v životě, jako asi většina milujících evropských rodičů, jejichž vnímání světa a života nestojí na základech středověkého učení záštiplného úchyla, a není-li "humánní" odebírat děti rodičům, kteří si s nimi razí cestu - je mi líto, ale přednost mají děti MOJE a všechny další, co nemají od malička vymývané hlavičky a myslete si o mě co chcete. Já svoje děti nevedu ani k nenávisti k "jinověrcům" či nevěřícím, ani, že jsou holčičky podřadné a kdyby něco, budu je chránit vlastním tělem. Ti, kdo to vidí jinak ať se vrátí tam odkud přišli a kde jim ta pr@sárna jménem islám vyhovuje. "Ekonomická" svoloč okamžitě a prokázaní z válečných zón, až tam bude klid...

V neposlední řadě se také ptejte PROČ bratrům a sestrám ve víře nepomáhají bohaté muslimské země!

1 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 541x
Člověk s názory na svět, na nichž trpělivě pracuji a konfrontuji je s jinými. S ochotou přiznat, že se mýlím. Čtu téměř vše. Nikoliv za každou cenu se přidávám k houfu, i když to může být v daný moment výhodné. Pragmatismus však ctím jako názor i školu, která dala světu podněty, jak v něm za určitých okolností přežít.

Seznam rubrik