Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Nějak mi ve vašem článku chybí informace, které jsou podle vás teda ty "snášenlivé" vlastenecké strany. Ať teda potvrdíte to, že vlastence chápete;-)

1 0
možnosti
PP

Já se vždy zasměji, když někdo připomíná Klausovu amnestii - byť jakkoliv kontroverzní - ale nikdo už nechce slyšet, že "opěvovaný" Havel svojí amnestií propustil 23 000 (!!!) kriminálníků, které měl tu drzost ještě z velké části prezentovat v zahraničí jako politické vězně (kterých v té době bylo podle AI a Helsinského výboru 122).

Víte, co je nejsmutnější? Jak moc se dnes ukazuje Klausova pravda o Lisabonské smlouvě.

5 1
možnosti
TH

Tyto dvě amnestie přece nemůžete vůbec srovnávat. Václav Havel tak učinil v porevoluční euforii a v jím vrozené víře v dobro člověka. Těmito dvěma aspekty Václav Klaus zasažen a políben není a učinil tak z čistě soukromých pohnutek.

0 2
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 541x
Člověk s názory na svět, na nichž trpělivě pracuji a konfrontuji je s jinými. S ochotou přiznat, že se mýlím. Čtu téměř vše. Nikoliv za každou cenu se přidávám k houfu, i když to může být v daný moment výhodné. Pragmatismus však ctím jako názor i školu, která dala světu podněty, jak v něm za určitých okolností přežít.

Seznam rubrik