Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Jedna z mala veci se kterou souhlasim s Klausem je jeho vyjadreni na SMS...o prazdnem Topolovi...Odpustim si cist i Topolankovu knihu o " posrani ci neposrani".Defekace sem ci tam.Je to jedno.Patrne je stejne prazdna jako autor sam a stejne hloupa jako "Jak jsem se mylil v politice "od Zemana, ci Paroubkova kniha pod jejiz vahou se lamaly stoly knihkupectvi, nebo smesne jesitne knihy, tusim jich bylo 8 , o cestach tehdejsiho prezidenta Klause..:na presne nazvy si uz nevzpominam.Byly po case k dostani ve vyprodeji knih jedna za 5 kc.Za par mesicu se neprodal ani kus.Tesim se az podobne zvasty po odchodu z politiky napise komunista soudruh Filip se soudruhem Kovacikem.Shrnuto a podtrzeno::Vsechno je jinak deti ", jak rekl na smrtelne posteli stary rabin.

0 0
možnosti
Foto

Nechápu, co Vám vadí na takticko-strategickém postupu paní Bobošíkové.

To, aby byl zvolen Václav Klaus, byl jejím cílem a jí se podařilo rozbít, do té doby soudržný, blok KSČM s ostatními levicovými stranami, souznícími pro pana Švejnara.

Jistěže to příznivce pana Švejnara rozpálilo doběla, to byl ale snad účel celé té věci?

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 541x
Člověk s názory na svět, na nichž trpělivě pracuji a konfrontuji je s jinými. S ochotou přiznat, že se mýlím. Čtu téměř vše. Nikoliv za každou cenu se přidávám k houfu, i když to může být v daný moment výhodné. Pragmatismus však ctím jako názor i školu, která dala světu podněty, jak v něm za určitých okolností přežít.

Seznam rubrik